News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

News by Category

News by Brand

Telefoon Merken

6 functies van een IP-camera

Gadget Paradise
Saturday 17th, November 2018
Auteur: Dave Baker

Een camera kan beelden vastleggen, daar ben je snel over uitgepraat. Of toch niet? Je kunt tegenwoordig een IP camera kopen die veel meer kan dan beelden opnemen om de woning in de gaten te houden. Met een combinatie van goede hardware en slimme software is er simpelweg meer mogelijk. Hier zijn 6 functies van een IP-camera die wonen veiliger, comfortabeler en zelfs socialer maken.

Lees verder over : IP-camera

IP-camera

6 redenen waarom elektrische rolgordijnen ideaal zijn

Posted by: Kay Volker Thursday 11th, October 2018

Rolgordijnen zijn heel praktisch, dankzij de grote keuze in materialen en afwerking zien ze er ook nog eens heel stijlvol uit. Een elektrisch rolgordijn biedt een aantal unieke voordelen, zo kun je dit type raamdecoratie op afstand bedienen. Welke voordelen elektrische rolgordijnen nog meer bieden kun je op deze pagina lezen.

Lees verder over

Welkom op de website Gadget Paradise. Hier verslaan wij al het nieuws omtrent de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Google Android, Samsung Galaxy en Apple iPhone. Alle nieuwe 2018 smartphones komen hier uitgebreid aan bod, we bespreken de specs en laten je weten waar je de mobiele telefoon kunt kopen. We geven uitleg over de voor- en nadelen van het kopen van een los toestel of het afsluiten van een abonnement. Ook de verschillende besturingssystemen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast besteden we natuurlijk aandacht aan aanverwante nieuws onderwerpen zoals tablets, smartwatches en accessoires, ook houden we je op de hoogte van de nieuwste technologieŽn en trends zoals Virtual Reality, Internet of Things en 5G. Bookmark deze site en blijf op de hoogte van al het 2018 nieuws!