News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

iPhone 2017

News by Category

News by Brand

Telefoon Merken

Apple iPhone 2017 model

Gadget Paradise
Saturday 11th, March 2017
Auteur: Kevin Adams

Het duurt helaas nog even, maar Apple zal dit jaar weer een mooie serie smartphones uitbrengen. Volgens analisten zal het iPhone 2017 model spectaculair worden. Zowel de binnen- als buitenkant lijkt volledig herontworpen te worden. De ontwikkeling is momenteel in volle gang. De huidige iPhone 7 en 7 Plus zullen vervangen worden voor de iPhone 7s en 7s Plus, deze toestellen zullen in de oude design-stijl worden doorgevoerd. Maar daarnaast zal Apple ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de iPhone een Special Edition introduceren, over de naam wordt breeduit gespeculeerd op internet. Het lijkt de eerste OLED iPhone te worden, een OLED display heeft een mooiere kleurweergave, is energiezuinig en bovendien ook dunner.

Lees verder over : Apple iPhone 2017

Apple iPhone 2017

Gadgets in 2017

Posted by: Kay Volker Thursday 13th, April 2017

Ieder jaar is het natuurlijk weer tijd om uit te kijken naar nieuwe technologische ontwikkelingen en gadgets. Ook in 2017 zullen er weer een hoop nieuwe gadgets op de markt komen en dit zal een werknemer van Simonlycheck voor u toelichten. Hopelijk worden de meeste interessante en vetste gadgets eruit gepikt en heeft u in de loop van dit jaar misschien wel één van de meest spraakmakende gadgets.

Lees verder over Gadgets in 2017

De iPhone is de smartphone van Apple. De eerste iPhone werd in 1997 geïntroduceerd, uniek was het on-screen toetsenbord. Alle Apple iPhone smartphones draaien op het iOS besturingssysteem, de meest recente versie iOS 10 werd op 31 oktober 2016 gelanceerd. De huidige top telefoons zijn de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Later dit jaar zullen deze worden opgevolgd voor de iPhone 7s en de iPhone 7s Plus. Ook wordt dit jaar een speciale iPhone Edition 2017 verwacht, ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de iPhone. Apple heeft haar eigen App Store, waar je elke vorm van entertainment kunt downloaden. Heb je nog nooit een iPhone gehad, maar zou je best willen overstappen naar het iOS besturingssysteem? In de Apple Store wordt je uitgebreid voorgelicht en geholpen met de installatie van je iPhone. Naast de iPhone heeft Apple de iPad tablet en de Apple Watch in haar assortiment, welke beide met de iPhone kunnen communiceren.