News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

Android

News by Category

News by Brand

Telefoon Merken

Google Home gekocht? Sluit hem aan op deze 3 systemen!

Gadget Paradise
Saturday 15th, December 2018
Auteur: Kay Volker

Je hebt de beslissing gemaakt om een Google Home speaker in huis te halen. Hoewel het geluid van de Google Home, Google Home Mini en de Google Home Max behoorlijk goed klinkt als je rekening houdt met het beperkte formaat, is het juist de microfoon die deze apparaten zo interessant maakt.

Lees verder over :

Google Android versies

Posted by: Dave Baker Thursday 30th, March 2017

Android is wereldwijd het meest gebruikte mobiele besturings-systeem. Sinds 2005 is Android in handen van Google. Het open-source platform is ontworpen voor mobiele telefoons, tablet PCs, smartwatches, camera´s en meer consumenten elektronica apparaten. Fabrikanten die gebruik maken van het Google Android besturingssysteem zijn onder andere Samsung, LG, Sony, HTC, Motorola, Huawei, Nokia en Acer. Sinds 2008 hebben we al veel Android versies voorbij zijn komen. Inmiddels zijn we al bij versie Android 7.1 Nougat uitgekomen, welke in oktober 2016 is gelanceerd op de Google Pixel en Pixel XL smartphones. Nu staat de volgende Google Android versie alweer op de planning. Eerder deze maand werd de Developer Preview voor Google Android O vrijgegeven voor ontwikkelaars.

Lees verder over Google Android

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. De meest recente versie is het Android 8 Oreo besturingssysteem, deze werd in augustus 2017 gelanceerd, waarna de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL smartphones aangekondigd werden. Het Android OS wordt door veel smartphone fabrikanten gebruikt, waaronder Samsung, LG, Sony, Motorola, Nokia, Huawei en BlackBerry. Daarnaast heeft Google haar eigen Android telefoon line-up. Inmiddels is Android wereldwijd het meest populaire mobiele besturingssysteem met een marktaandeel van zo'n 90% in December 2017. Google heeft verschillende Android varianten ontwikkeld, zo wordt Android One gebruikt voor goedkope smartphones, Android Wear voor smartwatches, Android TV voor televisies, Android Auto voor in de auto en Android Things voor Internet of Things.