News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

Hoogbegaafde Huawei door Artificial Intelligence

Gadget Paradise
Sunday 3rd, June 2018
Auteur: Kay Volker

De Huawei P20 Pro is opgetuigd met 's werelds eerste driedubbele camera van fotografiemerk Leica en een 24 megapixel selfie-camera. Deze bijzondere smartphone en zijn innovatieve camera’s worden gedreven door Artificial Intelligence (AI), oftewel kunstmatige intelligentie. Hiermee brengt Huawei smartphonefotografie naar een episch niveau.


Huawei P20 smartphones

“De Huawei P20-serie stimuleert creativiteit en ontsteekt de passie voor fotografie over de hele wereld", zegt Richard Yu, CEO van de Huawei Consumer Business Group. "Met de baanbrekende Leica triple-lenscamera op de Huawei P20 Pro, de krachtige Artificial Intelligence (A.I) en de schitterende nieuwe Leica kleurdimensies is de nieuwe Huawei P20-serie ontworpen om de wereld haarscherp vast te leggen. Geen enkele andere smartphone kan de schoonheid van de wereld zo goed vangen als de Huawei P20 Pro en de Huawei P20."

Artificial Intelligence, stille kracht
Artificial Intelligence (A.I), wat is dat precies? Vertaald is het kunstmatige intelligentie. Hierdoor kunnen systemen of apparaten zoals de Huawei P20 zelf denken. Dit wordt ook wel machine learning genoemd. Deze vorm van Artificial Intelligence is niet zo geavanceerd als JARVIS, de computerassistent van Iron Man die op elke vraag een antwoord heeft. Machine learning zit ‘m eerder in de kleine dingetjes die niet direct zichtbaar of merkbaar zijn. Zo is A.I in de Huawei P20-serie de stille kracht die er voor zorgt dat jouw smartphonegebruik smoother is dan op een ander toestel.

Huawei ontwikkelde de top notch Kirin 970 processor om Artificial Intelligence mogelijk te maken op de Huawei P20 Pro en zijn iets kleinere tweelingbroertje P20. Deze hoogbegaafde Huawei’s kunnen door A.I een heleboel handigs. Zo bestudeert en analyseert de Kirin 970-processor jouw telefoongebruik én anticipeert daarop. Check je bijvoorbeeld elke ochtend als je wakker wordt Gmail en Whatsapp? En scroll je tijdens je ontbijt graag door Instagram? Dan starten deze apps op die momenten van de dag extra snel op zodra je ze opent. Ook zorgt Artificial Intelligence voor efficiënter energieverbruik. Zo gaat de 4000 mAH batterij van de Huawei P20 Pro door A.I extra lang mee op één lading. Hiermee kun je dus urenlang de wereld ontdekken door de camera van jouw Huawei P20 Pro waarin Artificial Intelligence de hoofdrol speelt.

Huawei P20 smartphones

A.I, renaissance in smartphonefotografie
De Huawei P20 Pro is voorzien van 's werelds eerste triple-lenscamera aan de achterkant. Deze camera bevat het hoogste aantal pixels binnen in de smartphone-industrie, namelijk 40+20+8 megapixels. Daardoor vangt het geavanceerde camerasysteem meer licht op, waardoor jij details en schoonheid haarfijn vastlegt. Door de combinatie met de nieuwste technologische innovaties, gedreven door A.I, denkt de camera met je mee! Hierdoor brengt Huawei smartphonefotografie naar een nieuw tijdperk; een renaissance in smartphonefotografie.

Perfecte timing
Het winnende doelpunt, de eerste stapjes van je kind, het confettimoment op een festival... bij fotografie draait alles om timing. Vaak heb je maar een fractie van een seconde om de perfecte foto te maken. Met Point & Shoot van de Huawei P20 Pro kun je meteen handelen en maak je haarscherpe foto’s in slechts 0,3 seconden!

#petsofinstagram
Vul jij jouw social mediaprofielen graag met foto’s van je huisdier? De superslimme camerasoftware van de Huawei P20 Pro helpt je bij het maken van de meest likeable posts. Want door de geavanceerde A.I-bestuurde objectherkenning in de camera-app ‘ziet’ de smartphone jouw huisdier. Daardoor worden automatisch de camera-instellingen geactiveerd die je nodig hebt voor de mooiste foto’s van je beste vriend.

Huawei P20 smartphones

Kleurrijke nachtfoto's
Foto’s die je onderweg of in het donker maakt, zijn vaak onscherp en korrelig. Door Artificial Intelligence op de Huawei P20 Pro is dit verleden tijd. De smartphone is namelijk voorzien van het super slimme AI Image Stabilization systeem als aanvulling op de optische beeldstabilisatie. Oef, een hele hoop technische termen in één zin. Wat is wat?

Optische beeldstabilisatie is een technologie die trillingen van je hand dempt. Foto’s en video’s zijn daarmee minder bewogen en dus scherper. AI Image Stabilization is een intelligente aanvulling hierop. Het versterkt het effect van optische beeldstabilisatie. Vooral bij foto’s in het donker heeft dit enorme toegevoegde waarde. Om een heldere foto in het donker te maken moet de sluitertijd veel langer zijn. Hierdoor komt er meer licht in de camera en is een foto in het donker een stuk lichter. Normaal zorgt een lange sluitertijd voor onscherpe foto’s, maar AI Image Stabilization voorkomt dat. Zo maak jij de mooiste plaatjes in het donker.

Huawei P20 smartphones

Huawei en A.I, voor de foto-pro
Sta je aan het begin van jouw smartphonefotografie carrière en kun je wel wat A.I-hulp gebruiken? Of ben je al een pro en wil je met een sky high aantal pixels en A.I-ondersteuning de puntjes op de i van jouw fotografie skills zetten? Dan is de Huawei P20 Pro helemaal jouw ding. Waar je ook bent, hoe laat het ook is, of wat je dan ook wilt vastleggen; met de Huawei P20 Pro maak je altijd de perfecte foto.

Overige nieuwsartikelen

Welkom op de website Gadget Paradise. Hier verslaan wij al het nieuws omtrent de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Google Android, Samsung Galaxy en Apple iPhone. Alle nieuwe 2018 smartphones komen hier uitgebreid aan bod, we bespreken de specs en laten je weten waar je de mobiele telefoon kunt kopen. We geven uitleg over de voor- en nadelen van het kopen van een los toestel of het afsluiten van een abonnement. Ook de verschillende besturingssystemen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast besteden we natuurlijk aandacht aan aanverwante nieuws onderwerpen zoals tablets, smartwatches en accessoires, ook houden we je op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends zoals Virtual Reality, Internet of Things en 5G. Bookmark deze site en blijf op de hoogte van al het 2018 nieuws!