News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

De nieuwe Sony Xperia XA2; hoe zit dit toestel in elkaar?

Gadget Paradise
Wednesday 14th, March 2018
Auteur: Kay Volker

Onlangs heeft Sony zijn nieuwste model uitgebracht, de Xperia XA2. Dit model is de verbeterde opvolger van de XA1. Het ontwerp van de geavanceerde smartphone behoort tot een van de mooiste van vandaag. Door zijn futuristische look onderscheid het model zich van de meeste concurrenten. Ook is het model verkrijgbaar in meerdere luxueuze kleuren. Toch komt een telefoon maar zover op basis van uiterlijkheden. De gemiddelde consument heeft namelijk bepaalde verwachtingen van een telefoon. Gelukkig matchen de functionaliteiten van de XA2 met zijn uiterlijkheden. Daarbij komt ook dat bij aanschaf van een nieuwe Sony Xperia XA2, de koper 2 gratis kaartjes krijgen voor de film: ‘Peter Rabbit’.


Sony Xperia XA2

Hardware
Een veel voorkomende klacht is de batterijduur van smartphones. Deze klacht zal hoogstwaarschijnlijk niet meer gehoord worden bij de Sony Xperia XZ2, door de snelle Snapdragon 630 processor. Sony beweert dat deze processor slimmer te werk gaat en apps sneller laat opstarten wat zou resulteren in een vermindering van batterijgebruik. Toch ligt de voornaamste oplossing van het probleem bij de 3300 mAh batterij. Met deze batterij schijnt de gebruiker de gehele dag door te kunnen komen. De Snapdragon processor zorgt verder ook voor snel streamen, video’s kijken, gamen en een vloeiende werking van het Android besturingssysteem.

Sony Xperia XA2

De cameraspecificaties
Het model voldoet aan de vooraf gezette verwachtingen van iedere foto/film fanaat. De XA2 beschikt over een spectaculaire 23-megapixelcamera. Hier kunnen haarscherpe foto’s en video’s mee gemaakt worden. De camera kan video’s opnemen in 4K resolutie, daarnaast is het ook mogelijk om slow motion te filmen. Met deze functie kan men een bepaalde shot van het filmpje prachtig, en gedetailleerd weergeven. Voor de impulsieve fotograaf kan de 23-megapixelcamera in 0,6 seconde worden opgestart door de ‘Quick Launch; functie. Verder is de XA2 uitgerust met een 8-megapixelcamera aan de voorkant. Deze camera beschikt over een 120° groothoeklens. Zo kunnen er selfies gemaakt worden van een grote groep mensen.

Nog even ter verduidelijking: een koper van de SONY Xperia XA2 in de tijdsperiode van 5 maart t/m 6 mei twee bioscoopkaartjes voor de film Peter Rabbit cadeau krijgen. Wat de koper hiervoor moet doen is op de aanmeldpagina van Sony contactgegevens en een aanschafbewijs aanleveren.

Overige nieuwsartikelen

Welkom op de website Gadget Paradise. Hier verslaan wij al het nieuws omtrent de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Google Android, Samsung Galaxy en Apple iPhone. Alle nieuwe 2018 smartphones komen hier uitgebreid aan bod, we bespreken de specs en laten je weten waar je de mobiele telefoon kunt kopen. We geven uitleg over de voor- en nadelen van het kopen van een los toestel of het afsluiten van een abonnement. Ook de verschillende besturingssystemen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast besteden we natuurlijk aandacht aan aanverwante nieuws onderwerpen zoals tablets, smartwatches en accessoires, ook houden we je op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends zoals Virtual Reality, Internet of Things en 5G. Bookmark deze site en blijf op de hoogte van al het 2018 nieuws!