News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

Motorola Moto Z2 Play modulaire smartphone

Gadget Paradise
Saturday 3rd, June 2017
Auteur: Dave Baker

Motorola heeft een modulaire smartphone geïntroduceerd. De nieuwe Motorola Moto Z2 Play is de tweede generatie Moto Z smartphones, die compatibel zijn met de optionele Moto Mods modules om je smartphone eenvoudig te transformeren naar een volwaardige game console, een muziekspeler of een digitale camera. Je klikt de extra module eenvoudig op je smartphone. De Motorola Z2 Play heeft een slanker ontwerp dan zijn voorganger, naast een metalen unibody behuizing is de modulaire smartphone voorzien van een 5,5-inch Full HD Super AMOLED display. De Moto Z2 Play wordt aangedreven door een 2,2Ghz octa-core processor. Daarnaast is het toestel voorzien van een krachtige batterij, die volgens de fabrikant tot wel 30 uur meegaat op één lading.


Motorola Moto Z2 Play

Motorola Moto Z2 Play modulaire smartphone
Kom je onverhoopt toch een keer met een lege batterij te zitten? Geen nood, want na 15 minuten laden gaat je telefoon alweer acht uur mee. Ook is er een Moto TurboPower Mod te koop, met deze powerpack op zak weet je zeker dat je over voldoende energie beschikt.

Dankzij de combinatie van laser autofocus en dual autofocus pixel-technologie schiet je met de Moto Z2 Play heldere en scherpe foto’s. Het toestel is verder voorzien van een 5MP voorcamera en een Dual flitser met kleurencorrectie.

Motorola Moto Z2 Play

Functies van de Moto Z2 Play
De Moto Z2 Play biedt ook nieuwe Moto-ervaringen. Zo past de Night Display functie je scherm 's nachts automatisch aan naar een warmere tint, waardoor het blauwe licht dat je slaap kan verstoren minder wordt.

De nieuwe directe vragen in Moto Voice bieden nuttige informatie zoals weer- of agenda-updates of starten automatisch een app zonder dat je de telefoon hoeft aan te raken of ontgrendelen. Verder is de telefoon voorzien van een herontworpen vingerafdrukscanner.

Motorola Moto Z2 Play

Modulaire Motorola Moto Mods
Naast de Z2 Play heeft Motorola ook een serie nieuwe Moto Mods uitgebracht. Met de Moto GamePad verander je de smartphone in een gaming console met dual control sticks, D-pad en vier action buttons. Met de JBL SoundBoost 2 Moto Mod kun je tot wel 10 uur achtereen muziek afspelen en met de nieuwe Moto Style Shell kun je de Moto Z2 Play draadloos opladen.

Overige nieuwsartikelen

Welkom op de website Gadget Paradise. Hier verslaan wij al het nieuws omtrent de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Google Android, Samsung Galaxy en Apple iPhone. Alle nieuwe 2018 smartphones komen hier uitgebreid aan bod, we bespreken de specs en laten je weten waar je de mobiele telefoon kunt kopen. We geven uitleg over de voor- en nadelen van het kopen van een los toestel of het afsluiten van een abonnement. Ook de verschillende besturingssystemen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast besteden we natuurlijk aandacht aan aanverwante nieuws onderwerpen zoals tablets, smartwatches en accessoires, ook houden we je op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends zoals Virtual Reality, Internet of Things en 5G. Bookmark deze site en blijf op de hoogte van al het 2018 nieuws!