News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

Sim Only groeit in populariteit

Gadget Paradise
Monday 15th, May 2017
Auteur: Kay Volker

Een groot gedeelte van de Nederlanders kiest steeds vaker voor een Sim Only abonnement. Hierbij sluit je een telefoon abonnement af voor één of twee jaar, zonder toestel op afbetaling. Je betaalt dus alleen de belminuten/smsjes en het dataverkeer. Waarom kiezen steeds meer consumenten voor dit type abonnement? In dit artikel bespreken we de vier belangrijkste redenen.


Sim Only

Reden 1: duurzaamheid telefoons
Door de vooruitgang in technologie gaan de telefoons en smartphones steeds langer mee. Mensen kiezen daarom voor Sim Only zodat ze hun vertrouwde telefoon kunnen gebruiken. Tevens vinden steeds mensen het zonde om een goed werkend apparaat weg te doen. Het scheelt in kosten, en het scheelt in gebruiksgemak.

Reden 2: dezelfde voordelen
Eerder had een abonnement op je telefoon misschien meer voordelen. Nu is dat verschil tussen een Sim Only en een abonnement er niet meer. Een voorbeeld hiervan is bellen en internetten in de EU. Met Sim Only kan dit vanaf 1 juni ook gewoon uit je bundels. Tevens heb je de keuze uit dezelfde bundels en gebruik je hetzelfde netwerk.

Reden 3: meer keuze
Als je kiest voor Sim Only heb je meer keuze. Je kan zelf kiezen welke telefoon je gaat gebruiken. Neem je een van de nieuwste telefoons of ga je voor een budgettelefoon die goede recensies krijgt? Als je Sim Only hebt, en je toestel gaat kapot, dan betaal je ook niet voor de rest van de periode voor een apparaat dat je niet meer gebruikt.

Reden 4: kindvriendelijk
Je ziet het steeds vaker en steeds eerder, kinderen met een mobiele telefoon. Als ouder is het dan slim om een Sim Only abonnement af te sluiten. Hiermee zijn ze altijd bereikbaar en niet afhankelijk van Prepaid tegoed dat opgewaardeerd moet worden. Als ouder kun je dan ook de meest geschikte telefoon voor je kind kiezen. Extra voordeel bij KPN: zodra de internetbundel op is betaal je geen extra kosten. Het enige wat dan gebeurt is dat de internetsnelheid lager wordt zodra de databundel op is. Kinderen kunnen dus onbeperkt internetten en dit scheelt verrassingen in de telefoonrekening.

Overige nieuwsartikelen

Welkom op de website Gadget Paradise. Hier verslaan wij al het nieuws omtrent de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Google Android, Samsung Galaxy en Apple iPhone. Alle nieuwe 2018 smartphones komen hier uitgebreid aan bod, we bespreken de specs en laten je weten waar je de mobiele telefoon kunt kopen. We geven uitleg over de voor- en nadelen van het kopen van een los toestel of het afsluiten van een abonnement. Ook de verschillende besturingssystemen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast besteden we natuurlijk aandacht aan aanverwante nieuws onderwerpen zoals tablets, smartwatches en accessoires, ook houden we je op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends zoals Virtual Reality, Internet of Things en 5G. Bookmark deze site en blijf op de hoogte van al het 2018 nieuws!