News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

Reviews van de Nintendo Switch

Gadget Paradise
Monday 8th, May 2017
Auteur: Kevin Adams

De nieuwe Nintendo Switch mini game console is door Nederlandse experts uitgebreid getest. De populaire Switch spelcomputer is de nieuwe gadget voor de zomer van 2017. De mini spelcomputer van Nintendo is razend populair onder jongeren, niet alleen door de relatief lage aanschafprijs, maar juist vanwege het feit dat hij zo compact is en overal met je vrienden supergave multiplayer spelletjes kunt spelen. Je kunt de Nintendo spelcomputer namelijk draadloos verbinden met maximaal acht andere Switch game consoles. Het aanbod games is ook om van te smullen, Nintendo heeft haar allerbeste spelletjes herschreven voor de nieuwe kleine spelcomputer.


Nintendo Switch

Nintendo Switch online reviews
Er zijn de afgelopen weken verschillende reviews van de Switch gepubliceerd, waaronder een aantal vette video reviews. Op Tweakers is een mooie review te vinden waar alle mogelijkheden van de mini console uitvoerig wordt besproken. In deze review wordt ook ingegaan op de technische specificaties van de Switch, echt de moeite waard om te bekijken.

Op Nederlands grootste nieuwswebsite is een uitgebreide test van de Nintendo Switch te lezen. De redactie van NU.nl is onder de indruk van de snelle interface van de spelletjescomputer. Ook zijn ze erg te speken over de veelzijdige Joy-Con controllers en de kwaliteit van krachtige game engine die waanzinnige beelden op je scherm tovert.

Nintendo Switch

Problemen met de Nintendo Switch
Het is niet allemaal positief als het om de Switch gaat, zo meld Hardware Info dat er ook klachten zijn rondom het nieuwe spelletjessysteem van Nintendo.

In het nieuwsartikel is te lezen dat enkele eigenaren het scherm hebben bekrast doordat zij het spelapparaat in het meegeleverde docking station hebben geplaatst. Tijdens het in- en uithalen van de spelcomputer zouden volgens deze bezitters krassen op het display zijn ontstaan.

Ander sites melden problemen met dode pixels op het scherm en problemen met de Switch controller. De Nintendo Switch mini spelcomputer heeft een geavanceerde combo module (Bluetooth en WiFi) aan boord om draadloze communicatie met het systeem te realiseren.

Nintendo Switch

Deze premium hardware componenten zijn afkomstig van Cypress Semiconsuctor die wereldwijd bekend staat om haar OEM oplossingen voor elektronische apparaten. Nintendo heeft inmiddels officieel laten weten dat deze problemen met name worden veroorzaakt als de Joy-Con wireless controller zich achter lichaamsdelen bevindt en het signaal hierdoor langdurig wordt verstoort.

De problemen met het dock station zijn door Nintendo genegeerd, deze handeling zou tijdens het ontwikkelingsproces uitvoering zijn getest een geen krassen op het beeldscherm geven. Het is maar net hoe je het apparaat in het station plaatst zal ik maar zeggen.

Overige nieuwsartikelen

Welkom op de website Gadget Paradise. Hier verslaan wij al het nieuws omtrent de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Google Android, Samsung Galaxy en Apple iPhone. Alle nieuwe 2018 smartphones komen hier uitgebreid aan bod, we bespreken de specs en laten je weten waar je de mobiele telefoon kunt kopen. We geven uitleg over de voor- en nadelen van het kopen van een los toestel of het afsluiten van een abonnement. Ook de verschillende besturingssystemen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast besteden we natuurlijk aandacht aan aanverwante nieuws onderwerpen zoals tablets, smartwatches en accessoires, ook houden we je op de hoogte van de nieuwste technologieŽn en trends zoals Virtual Reality, Internet of Things en 5G. Bookmark deze site en blijf op de hoogte van al het 2018 nieuws!