News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

Fidget Spinner een goedkope gadget

Gadget Paradise
Friday 28th, April 2017
Auteur: Dave Baker

De Fidget Spinner is een kleine goedkope handspinner. Het stukje speelgoed is een enorme rage in Amerika en is inmiddels ook in Nederland te koop. De beste Fidget Spinner wordt door verschillende fabrikanten geproduceerd, hoewel de kleuren en materialen kunnen verschillen hebben alle spinners drie basislagers aan de buitenkant en één in het midden. Dankzij de metalen kogellagers kan deze goedkope gadget minuten lang spinnen. Je draait het stukje speelgoed tussen je duim en middelvinger, ook kun je allerlei trucs leren met de Fidget Spinner. Kinderen vinden het geweldig om te zien wie het langste kan spinnen of wie de mooiste trucks kunnen uitvoeren. Ook leren kinderen zich met deze gadget selectief te concentreren op één ding.


Fidget Spinner gadget

Fidget Spinner een goedkope gadget
Een Fidget Spinner is klein genoeg om in je broekzak te stoppen, zo kun je de gadget werkelijk overal gebruiken. Ze worden dan ook massaal meegenomen naar het schoolplein, waar kinderen elkaar nieuwe trucs leren en wedstrijdjes doen wie het langst kan spinnen.

De Fidget Spinner gadget is eenvoudig in het gebruik en erg makkelijk om aan te leren. Het zou zelfs stress verminderend werken. Bovendien zou het kinderen met autisme en ADHD helpen om zich beter te leren concentreren.

Fidget Spinner gadget

Fidget Spinner kopen
De goedkope gadget is al voor enkele euro's te koop. De goedkoopste spinner kost slechts €2, de duurdere modellen lopen op tot zo'n €20. Niet alle fidget spinners draaien even soepel, ook kan de spin tijd sterk verschillen. De ene stopt al na een minuut, de andere draait wel 5 minuten achtereen.

Het zijn overigens niet alleen kinderen die deze goedkope gadget omarmen, ook ouders blijken vatbaar te zijn voor de nieuwe rage. Want eenmaal begonnen met spinnen, houdt je er niet zomaar mee op.

Overige nieuwsartikelen

Welkom op de website Gadget Paradise. Hier verslaan wij al het nieuws omtrent de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Google Android, Samsung Galaxy en Apple iPhone. Alle nieuwe 2018 smartphones komen hier uitgebreid aan bod, we bespreken de specs en laten je weten waar je de mobiele telefoon kunt kopen. We geven uitleg over de voor- en nadelen van het kopen van een los toestel of het afsluiten van een abonnement. Ook de verschillende besturingssystemen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast besteden we natuurlijk aandacht aan aanverwante nieuws onderwerpen zoals tablets, smartwatches en accessoires, ook houden we je op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends zoals Virtual Reality, Internet of Things en 5G. Bookmark deze site en blijf op de hoogte van al het 2018 nieuws!