News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

Gadgets in 2017

Gadget Paradise
Thursday 13th, April 2017
Auteur: Kay Volker

Ieder jaar is het natuurlijk weer tijd om uit te kijken naar nieuwe technologische ontwikkelingen en gadgets. Ook in 2017 zullen er weer een hoop nieuwe gadgets op de markt komen en dit zal een werknemer van Simonlycheck voor u toelichten. Hopelijk worden de meeste interessante en vetste gadgets eruit gepikt en heeft u in de loop van dit jaar misschien wel ťťn van de meest spraakmakende gadgets.


Gadgets in 2017

Rode iPhone al gezien?
Apple heeft natuurlijk ieder jaar nieuwe producten, maar zo opvallend als dit jaar zullen ze zelden meer worden gebracht, zo vertelt Simonlycheck.nl. Er is namelijk een rode versie van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus op de markt gekomen. U zal wel denken wat is er nou zo speciaal aan een rood toestel, maar dit is het verdienmodel en de geldstroom er achter. En natuurlijk is deze telefoon gewoon heel vet om te hebben, want er is maar een selecte groep mensen die zoín toestel zal hebben.

Waarschijnlijk gaat Apple dit jaar nog meer producten op de markt brengen. De iPhone 8 zit er aan te komen en Apple heeft hierin grote veranderen voor ogen. Zo zal Apple eindelijk een samenwerking aangaan met Samsung omtrent het type scherm dat er in een toestel verwerkt zit. Dit zal een OLED scherm worden en in het mooiste geval zal de camera aan de voorzijde worden voorzien van een iris scanner. Daarnaast zal het een camera bevatten van wel 12 megapixels en dat is met betrekking tot het Apple verleden een hele vooruitgang.

Gadgets in 2017

Virtual reality is eindeloos
Daarnaast zal het aanbieden en meenemen van Ďvirtual realityí steeds belangrijker worden voor bedrijven. Dit kunnen zij bijvoorbeeld doen door potentiŽle klanten kennis te laten maken met een product of een omgeving door een VR bril te gebruiken. Wanneer deze gekoppeld is aan een passende omgeving is het mogelijk om alle ins en outs te laten zien. Fantastisch om net die potentiŽle klant over de streep te trekken.

Daarnaast zullen bioscopen ook dankbaar gebruiken maken van deze fantastische ontwikkeling. Zo is er in Amsterdam al een VR bioscoop gevestigd. Door de 3D mogelijkheden met virtual reality is het mogelijk om helemaal in de film op te leven.

Alles draadloos
Ook accessoires zullen steeds verder worden ontwikkeld. Zo heeft Apple al oortjes uitgebracht die met een Bluetooth verbinding werken. Dit heeft echter twee kanten. Het is namelijk fantastisch om eindelijk zonder draden te kunnen werken en niks raakt meer in de knoop. Echter is het ook een stuk gemakkelijker om oortjes of een koptelefoon kwijt te raken wanneer deze nergens aan vast zit. Overweeg de aankoop dus aan de hand van jouw eigen omgang met dit soort accessoires.

Overige nieuwsartikelen

Welkom op de website Gadget Paradise. Hier verslaan wij al het nieuws omtrent de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Google Android, Samsung Galaxy en Apple iPhone. Alle nieuwe 2018 smartphones komen hier uitgebreid aan bod, we bespreken de specs en laten je weten waar je de mobiele telefoon kunt kopen. We geven uitleg over de voor- en nadelen van het kopen van een los toestel of het afsluiten van een abonnement. Ook de verschillende besturingssystemen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast besteden we natuurlijk aandacht aan aanverwante nieuws onderwerpen zoals tablets, smartwatches en accessoires, ook houden we je op de hoogte van de nieuwste technologieŽn en trends zoals Virtual Reality, Internet of Things en 5G. Bookmark deze site en blijf op de hoogte van al het 2018 nieuws!