News alert

Ben jij ook altijd op zoek naar het laatste nieuws? Gadget Paradise houdt je graag op de hoogte van alle laatste consumenten weetjes en beantwoord je vragen zoals wat is de beste smartphone van 2018, waar kan ik die goedkoop kopen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hot-topics.

RSS

Volg al het laatste nieuws van Gadget Paradise eenvoudig en automatisch via onze RSS feeds.

Gadget Paradise RSS2017 Nieuws
Sitemap op categorieSitemap op categorie
Sitemap op categorieSitemap op merk

Google Android versies

Gadget Paradise
Thursday 30th, March 2017
Auteur: Dave Baker

Android is wereldwijd het meest gebruikte mobiele besturings-systeem. Sinds 2005 is Android in handen van Google. Het open-source platform is ontworpen voor mobiele telefoons, tablet PCs, smartwatches, camera┤s en meer consumenten elektronica apparaten. Fabrikanten die gebruik maken van het Google Android besturingssysteem zijn onder andere Samsung, LG, Sony, HTC, Motorola, Huawei, Nokia en Acer. Sinds 2008 hebben we al veel Android versies voorbij zijn komen. Inmiddels zijn we al bij versie Android 7.1 Nougat uitgekomen, welke in oktober 2016 is gelanceerd op de Google Pixel en Pixel XL smartphones. Nu staat de volgende Google Android versie alweer op de planning. Eerder deze maand werd de Developer Preview voor Google Android O vrijgegeven voor ontwikkelaars.


Google Android

Google Android versies
╔Ún van de eerste Android versies was Cupcake, daarna zagen we Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean, KitKat, Lollipop en Marshmallow voorbijkomen. De 2017 smartphones en tablets worden uitgerust met het nieuwste Google Android 7.1 Nougat besturingssysteem. Vernieuwingen van deze Google versie zijn multiview (splitscreen), een update van de bestaande Doze-functie, voor een langere batterijduur. Het notificatiescherm is uitgebreid en er zijn snelle instellingen toegevoegd. De in ontwikkeling zijnde Google Android O lijkt nog energiezuiniger te worden, door apps die op de achtergrond draaien beter te beheren en te beperken. Ook voor deze Android versie worden de notificaties en meldingen opnieuw herzien. En er lijkt een picture-in-picture functionaliteit toegevoegd te worden. Daarnaast wordt Bluetooth Audio ondersteuning toegevoegd, voor een betere geluidskwaliteit. De nieuwe Google Android versie zal waarschijnlijk onder de naam Android 8.0 verschijnen. Overigens is Android O ook nog niet de definitieve naam, Google zal er wel weer een zoete naam voor weten te verzinnen.

Google Android

Overige nieuwsartikelen

Welkom op de website Gadget Paradise. Hier verslaan wij al het nieuws omtrent de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Google Android, Samsung Galaxy en Apple iPhone. Alle nieuwe 2018 smartphones komen hier uitgebreid aan bod, we bespreken de specs en laten je weten waar je de mobiele telefoon kunt kopen. We geven uitleg over de voor- en nadelen van het kopen van een los toestel of het afsluiten van een abonnement. Ook de verschillende besturingssystemen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast besteden we natuurlijk aandacht aan aanverwante nieuws onderwerpen zoals tablets, smartwatches en accessoires, ook houden we je op de hoogte van de nieuwste technologieŰn en trends zoals Virtual Reality, Internet of Things en 5G. Bookmark deze site en blijf op de hoogte van al het 2018 nieuws!